2382062265 6987333922, 6976416209 Ακρολίμνη, Πέλλας & Κοπανός, Ημαθία xomatoyrgikatriantafullidi@gmail.com
 
 
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ
Χωματουργικές Εργασίες Πέλλα & Ημαθία
 
     
  Η επιχείρησή μας “ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ“ διακρίνεται για την εμπειρία της στο χώρο των χωματουργικών εργασιών και τον μεγάλο αριθμό επιτυχημένων έργων που έχει φέρει σε πέρας στην Πέλλα και στην Ημαθία.

Ιδρύθηκε το 1986 και εδώ και δύο γενιές προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ενώ δεν σταματά να εκσυγχρονίζεται διαρκώς, προκειμένου να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες οποιασδήποτε χωματουργικής εργασίας επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. 

Εδρεύει στην περιοχή Ακρολίμνη Πέλλας, ενώ διαθέτει και υποκατάστημα στην περιοχή Κοπανός Ημαθίας εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Πέλλα και την Ημαθία.
 
 

 


 

 
  ΤΗΛ: 2382062265
6987333922, 6976416209
 
     
 
 
 
   
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
& ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

μπορούμε να αναλάβουμε εκσκαφές, κατεδαφίσεις, μπαζώματα, εκβραχισμούς, μεταφορές αδρανών υλικών αλλά και κάθε χωματουργική εργασία δημοσίου και ιδιωτικού φορέα.

Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να μελετήσουμε το έργο σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις ακόμα και για τα πιο δύσκολα και απαιτητικά έργα.

Κάθε εργασία πραγματοποιείται με προσοχή ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, ενώ φροντίζουμε για την εμπρόθεσμη παράδοση κάθε έργου, χωρίς αυτό να επηρεάζει την άριστη ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.
 
     
     
 
 
 
     
 
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

Διαθέτουμε έναν σύγχρονο στόλο οχημάτων, εξοπλισμένο με την πιο προηγμένη τεχνολογία και ανταποκρινόμαστε άμεσα ακόμα και στην πιο απαιτητική χωματουργική εργασία. 
 
     
 
 
     
 
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, που διαθέτουν γνώση, δεξιότητες και πολλά χρόνια εμπειρίας στις χωματουργικές εργασίες. 
 
     
 
 
 
     
 
 
     
     
  Στην επιχείρησή μας, 
μπορείτε να βρείτε επίσης:

κηποχώματα, οργανική ύλη, στερεά καύσιμα καθώς και μεγάλη ποικιλία από οικοδομικά υλικά, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή περάστε από τα καταστήματά μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε προϊόντα υψηλής ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
     
 
 
 
     
 
 
ΔΕΥΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ
Στην επιχείρησή μας δεσμευόμαστε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τηρώντας υψηλά πρότυπα ασφάλειας και περιβαλλοντικής ευαισθησίας. 
 
 
     
   
     
  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ